anderssolstralar

Nyfiken in och Nyfiken ut

Biblioteket

 

Här kan ni läsa fler faktatexter som barnen har skrivit i pages och bilderna har de gjort i appen ritplatta.

image image image

 

Här kommer fler kompismeningar från klassen. Se texten under om projektet:

Victor

Malcolm

Lina

Hampus

Leonard

Emma

Amanda

Vi har under veckans halvklasstimmar arbetat med att stärka elevernas egenvärde och hur stor betydelse de har för klassen. Efter samtalet om ”olika egenskaper” så skrev vi kompismeningar om våra klasskamrater på ipaden. Alla hade varsin ipad. Vi öppnade pages och skrev vårt namn. Därefter la vi alla ipadarna på mattan och turades om i omgångar att skriva positiva kompismeningar om så många kompisar som vi hann med. Nästa lektion bearbetade var och en sina meningar med stor bokstav, punkt och stavning. Det blev jättebra lektioner, där vi fick in både det sociala, svenska, skriva hela meningar med stor bokstav och punkt, samt appen pages med pratbubblor. Det var många stolta elever som läste sina kamraters åsikter om dem själva. Här under kan ni läsa tre elevers kompismeningar som blev färdiga.

 

6 kommentarer

 1. Oj! En hel ugglefamilj och vilka fina färger.

 2. Oj! En hel ugglefamilj och vilka fina färger.

 3. Hej alla Solstrålar! Här kommer en hälsning från Stockholm. Det är så roligt att följa ert arbete i klassrummet. Ni är alla så duktiga. Ebbas mormor och morfar.

  • Hej Ebbas mormor och morfar!
   Det glädjer oss att ni gillar att följa Ebba och klassens arbete och utveckling. Skriv gärna fler kommentarer. Med vänlig hälsningar Anders/klasslärare 1B

 4. Hej alla Solstrålar! Här kommer en hälsning från Stockholm. Det är så roligt att följa ert arbete i klassrummet. Ni är alla så duktiga. Ebbas mormor och morfar.

  • Hej Ebbas mormor och morfar!
   Det glädjer oss att ni gillar att följa Ebba och klassens arbete och utveckling. Skriv gärna fler kommentarer. Med vänlig hälsningar Anders/klasslärare 1B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2017 anderssolstralar

Tema av Anders NorenUpp ↑